Gespecialiseerd in manuele therapie

Kinepraktijk Guy Vandegaer biedt manuele therapie in regio Mol-Rauw voor iedereen die te kampen heeft met spier- of gewrichtsproblemen of herstellende is van een operatie. Gewrichtsklachten, en ook pees-, zenuw- en spieraandoeningen kunnen een indicatie zijn voor manuele therapie. 

Heeft u last van acute of chronische rug- of nekklachten? Ervaart u hoofdpijn, kaakpijn, schouderpijn? Dankzij onze hands-on aanpak bent u op een efficiënte en snelle wijze van uw klachten verlost. 

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een set van behandelingstechnieken die de spieren en gewrichten op een doeltreffende manier manipuleren om het gewenste effect te bereiken. Deze specialisatie binnen de kinesitherapie richt zich op het herstellen van de normale functie en beweeglijkheid van de gewrichten. Daarom is het ook een ideale therapie voor sportletsels en overbelastingsletsels

Behandelingsaanpak op maat

In mijn kinepraktijk in Mol worden zowel perifere klachten – zoals de schouder, heup en knie – alsook nek- en rugklachten behandeld, onder andere via verschillende manipulatietechnieken en aangepaste oefentherapie. Ik hanteer in mijn praktijk steeds een behandelingsaanpak op maat van uw specifieke noden en klachten. Tijdens een eerste gesprek en onderzoek worden de spieren en gewrichten nauwkeurig getest om de oorzaak, graad en ernst van de klachten op te sporen. Samen met u stellen we dan een behandelschema op dat aansluit bij uw medische noden. De behandeling wordt aangevuld met houdings- en bewegingsadvies en oefeningen die u perfect thuis kunt uitvoeren. Op die manier kunt u het effect van de behandeling langdurig behouden en vermijdt u een eventueel herval. 

Maak een afspraak

Wenst u graag uw klachten te bespreken? Vertrouw op mijn deskundig advies en neem even contact op om een afspraak te maken. Ik kijk er alvast naar uit om u te mogen ontvangen in mijn kinepraktijk in Mol-Rauw.

Copyright © all rights reserved.